Huwelijksproblemen

Huwelijksproblemen

We hebben mensen om ons heen nodig om mens te kunnen zijn. Een mens kan niet zonder relaties en wat is het bijzonder als we in dit leven een partner naast ons hebben staan om elkaar te steunen. Een relatie is ook hard werken en investeren en dan nog kan het gebeuren dat we worden overvallen door teleurstellingen in de ander en dat er huwelijksproblemen ontstaan.

Huwelijksproblemen kunnen zich bij ieder echtpaar opdringen. Op het moment dat u beseft dat er sprake is van huwelijksproblemen in uw relatie, is het goed om daar aandacht aan te besteden. Er is hulp. Hoe eerder er stilgestaan kan worden bij het ontstaan van de huwelijksproblemen, hoe eerder dit ook weer opgelost kan worden.

Huwelijksproblemen komen vaker voor en liever willen we die niet met anderen delen.

“Huwelijksproblemen zorgen ervoor dat we elkaar steeds verder uit het oog verliezen.”

 

Maar misschien is dit wel het sein om extra tijd aan elkaar te gaan besteden. Huwelijksproblemen zijn verdrietig en pijnlijk omdat het gaat om problemen met iemand die je zeer lief is en daarom wilt u deze graag opgelost zien. Juist omdat je partner zo dicht bij staat, doet het veel pijn als er problemen in de relatie ontstaan. Door stil te staan bij de huwelijksproblemen die zich afspelen tussen u en uw partner kunnen we kijken naar het ontstaan van de problemen. Werken aan de oorzaak zorgt ervoor dat u elkaar weer beter leert begrijpen en de huwelijksproblemen opgelost worden.

Twijfelt u en zoekt u iemand die met u mee kan kijken naar het vinden van een nieuwe balans in jullie relatie? Schroom niet en neem gerust contact op om een eerste gratis en vrijblijvend gesprek met elkaar te plannen.

Investeer in uw / jullie relatie en kom vrijbijvend langs voor een gratis kennismakingsgesprek