Depressieve gevoelens

Opnieuw in balans komen en depressieve gevoelens achter u laten.

In het leven krijgen we vaak te maken met pijn, verdriet en teleurstellingen. Door dingen die je aangedaan kunnen worden of door dingen die je overkomen. Soms is het zoveel dat we uit balans raken en niet meer weten hoe het nu nog verder moet. Er zijn verschillende manieren hoe we met ons verdriet kunnen omgaan en iedereen gaat er ook op een andere manier mee om. Als het teveel wordt en we kunnen het moeilijk uiten is er een kans dat u depressieve gevoelens ervaart.

Onze kracht is soms zover uitgeput dat de energie op raakt en de last dragen te zwaar wordt. Dit kan sombere en depressieve gevoelens bij u oproepen.
Ik wil u graag helpen in uw zoektocht naar de oorzaak van uw depressieve gevoelens en samen met u ontdekken hoe u hiermee om kunt gaan. De last te verlichten en uw kracht te vergroten.

“Samen met u wil ik op zoek naar een nieuwe balans, zodat u weer energie op kunt doen.”

 

Je lusteloos voelen en nergens zin in hebben kan een dag gebeuren, maar als dit zich een langere tijd aan u blijft opdringen en het u veel moeite kost om uw verantwoordelijkheden in het dagelijks leven op te pakken, is het goed om na te gaan waar dit vandaan komt en of de zware rugzak die u met u meedraagt misschien wat leger gemaakt kan worden. Depressieve gevoelens maken het zwaar.
Om te voorkomen dat dit nog meer invloed op u gaat krijgen kan het goed zijn om samen met iemand te kijken wat u met u meedraagt en wat u nodig hebt om meer in balans te komen ,zodat de depressieve gevoelens uw leven niet langer overheersen.

Kom vrijblijvend en gratis kennis maken en beslis achteraf of u verder wilt met ondersteuning vanuit Bloei psychosociale hulpverlening.