Opvoedingsondersteuning

Behoefte aan opvoedingsondersteuning?

Wat is het een rijkdom als je kinderen hebt ontvangen. Kinderen voor wie je de zorg mag dragen en die je mag laten opgroeien. Wat voel je een bijzondere liefde voor hen. Maar ook in de opvoeding van je kinderen kunnen problemen ontstaan waardoor u misschien behoefte hebt aan opvoedingsondersteuning.

Problemen in de relatie met uw kind(eren) kunnen vroeg of laat ontstaan waardoor de relatie tussen u en uw kind onder spanning komt te staan. Dit kan in ieder gezin ontstaan en zegt niets over uw kwaliteiten als ouder. Opvoedingsondersteuning kan u helpen.

Zit u met uw handen in het haar en weet u niet meer hoe het verder moet? Dit is helemaal niet raar, want als ouder hebt u een grote klus te klaren en wat is het dan fijn als iemand met u mee kan kijken en opvoedingsondersteuning kan bieden. Iemand die u kan ondersteunen in hoe u hiermee om kunt gaan, die inzicht geeft in het ontstaan van opvoedingsproblemen en die samen met u kan kijken naar de behoefte van uw kind. Dit kan jullie relatie verbeteren waardoor de opvoedingsproblemen verleden tijd worden.
Hoe eerder u advies vraagt, door middel van opvoedingsondersteuning, hoe minder de spanning in het gezin hoeft op te lopen.

“Als u behoefte heeft aan ondersteuning in de opvoeding, trek dan gerust aan de bel.”

 

Enkele gesprekken vanuit opvoedingsondersteuning kan soms voldoende helpend zijn om de zorgen en problemen te verminderen of achter u te laten. Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek en laat u informeren of Bloei uw ouder-kindrelatie weer kan laten opbloeien.

Opvoedingsondersteuning kan u en uw kind(eren) helpen. Ervaar de kracht van hulp.