Relatieproblemen

Opnieuw in balans komen en depressieve gevoelens achter u laten.

Wat is het fijn als we mensen om ons heen hebben die belangrijk voor ons zijn en die ons onvoorwaardelijk steunen. Anderen waarvan je weet dat ze aan je denken en waar je altijd op terug kunt vallen. Als mens kun je niet zonder mensen om je heen. Je leert jezelf kennen door de mensen die je ontmoet. Helaas ontstaan er soms relatieproblemen waardoor contacten die ons dierbaar zijn onder spanning komen of zelfs verbroken worden.

Vaak denken we bij relatieproblemen aan huwelijksproblemen maar ook in vriendschappen of familiecontacten dringen zich relatieproblemen op. Relatieproblemen zorgen er vaak voor dat we uit elkaar groeien en we elkaar verliezen.

“Als er relatieproblemen zijn ontstaan doet dit alle betrokkenen pijn.”

 

Of dit nu gaat om je partner, je ouders, je broer of om je vriendin, je relatie wil je niet verliezen.

Misschien vind je het ook moeilijk om relaties aan te gaan of te onderhouden en merk je steeds dat er problemen in de contacten ontstaan. Opnieuw doe je weer een pijnlijke ervaring op waardoor het vertrouwen in de mensen om je heen steeds minder zal worden. Daar kunnen ook relatieproblemen door ontstaan. Aandacht hiervoor hebben kan zorgen dat je een nieuwe balans vindt in het omgaan met de mensen om je heen.

Wil je investeren in elkaar en je relatieproblemen oplossen? Dan kan hulpverlening een goede ondersteuning zijn. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek te hebben en beslis daarna of u hierin verdere ondersteuning wilt ontvangen.

Aandacht hebben voor jullie relatie is een investering voor de toekomst.