Identiteitsprobleem

Wie ben ik nu echt? Jezelf kennen is soms een moeilijk proces en soms kom je tot verrassende ontdekkingen waardoor je je zelfbeeld  weer even moet bijstellen. Er kan sprake zijn van een identiteitsprobleem. Wie ben je en wie wil je zijn?

Hulp bij identiteitsproblemen

In verschillende fases van ons leven kan er een identiteitsprobleem ontstaan en gaan we zoeken naar onze identiteit. Een identiteitsprobleem roept vaak verwarring en onzekerheid in ons op. We moeten opnieuw op zoek gaan naar onszelf. In de puberteit ontstaat vaak de eerste zoektocht naar onze identiteit maar ook op latere leeftijden kan er een identiteitsprobleem ontstaan. Vaak gebeurt dit door onverwachte veranderingen in ons leven waardoor we stil gezet worden bij wie we eigenlijk zelf zijn of doordat we beseffen dat we niet zijn wie we dachten te zijn. Tegen een identiteitsprobleem bij uzelf aanlopen is vaak een pittige periode omdat het kan voelen alsof de grond onder uw voeten weg is.

“Een identiteitsprobleem is pittig, maar biedt u ook de mogelijkheid om stil te staan bij uzelf.”

 

Wie bent u en wat wilt u graag? Hoe wilt u verder? Merkt u dat u zoekend bent naar een nieuwe balans in u leven en dat u misschien wel aanloopt tegen een identiteitsprobleem? Neem dan gerust contact op en laat u vrijblijvend en gratis informeren naar wat ik voor u kan betekenen. Het identiteitsprobleem oplossen en uw evenwicht terug vinden geeft rust en vrijheid en dat is waar ieder mens naar verlangt.

Meld u aan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek